Hirdetés

Mi van Marics Peti és Stana Alexandra között? Most kiderült

Nap Híre portré Nap Híre

A Dancing with the Stars-ban remek párt alkottak, de sokakban felmerülhetett a kérdés, tényleg csak ennyiről van-e szó.

Nemrég derült ki, hogy Stana Alexandra elköltözött a szerelmétől, Meggyes Dávidtól, és habár egyelőre nem mondták ki a szakítást, a kapcsolatuk nem áll stabil lábakon. Mi is írtunk róla, hogy Dávid vissza akarja kapni a táncosnőt, aki a Dancing with the Stars-ban Marics Peti párja volt. 

Sokakban felmerülhetett a kérdés, köze lehet-e Petinek a párkapcsolati krízishez, hiszen talán sokan szerettek volna többet belelátni a táncospár kapcsolatába, mint ami. A 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában most Alexandra erről is beszélt - szúrta ki a Blikk

"Mind a ketten visszatértünk a saját életünkhöz, és mondanom sem kell, mindketten elfoglaltak vagyunk, így azóta csak pár szót beszéltünk. de a barátság nem szűnik meg" 

- fogalmazott, hozzátéve, hogy ha lesz rá lehetőség, fognak még együtt táncolni. Kitért arra, mi volt az idei év legnagyobb tanítása számára.

"Nagyon sokat tanultam idén is magamról, másokról, az életről. A gondolat, amit magammal viszek az, hogy a világ pont olyan, amilyennek te akarod látni! Ha a negatív dolgokra koncentrálsz, olyanná teszed a környezeted is, ha boldogan állsz minden naphoz, még az eső is szebbnek tűnik!" 

- hangsúlyozta.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés