Hirdetés

Nyafogni kezdett a magyar üzletember: lehet, hogy nem volt jó ötlet a feleségét lecserélni a TV2 sztárjára

Nap Híre portré Nap Híre

Meggyes Dávid nem tudja elfogadni a szakítást, még mindig táplál érzelmeket Stana Alexandra iránt. 

Mint ismert, Meggyes két évvel ezelőtt szeretett bele a táncosnőbe, akiért el is hagyta feleségét, Horváth Grétát, akivel alig fél évvel korábban mondta ki a boldogító igent. A táncosnő és az üzletember szerelme azonban két év után veszélybe került, és Alexandra már el is költözött az albérletükből. A Blikk úgy tudja, Dávid és Alexandra meglehetősen közel laknak egymáshoz.

"Alexandra az édesanyjához költözött, akinek az otthona mindössze néhány utcányira van attól a lakástól, ahol éltek. Annak idején épp ezért esett Dávid választása erre a albérletre, mert közel van a párja édesanyjához, ezért gyakorlatilag bármikor összefuthatnak az utcán egymással" - mondta a portálnak egy, a párhoz közel álló ismerős. 

Az ismerős elmondása szerint a barátok egy percre sem hagyják magára Alexandrát. "Próbálják elvonni a figyelmét arról, hogy sokat agyaljon azon, hogyan tovább. Többen úgy gondolják, nem kellene kibékülnie Dáviddal, mert amióta szétköltöztek, Szandra sokkal felszabadultabbnak tűnik... mintha lekerült volna a válláról egy súly."

Az informátor szerint ez amiatt lehet, mert más elképzeléseik vannak az életről, egy párkapcsolat működéséről. A lap értesülései szerint azonban Dávid még mindig abban bízik, hogy idővel újra egy pár lehetnek. Az üzletember egyik barátja azt is elárulta a lapnak, hogy Dávid nehéz helyzetben van most.

"Dávid nincs jó passzban, megviselik a történtek, el van keseredve. Szeretné visszakapni Alexandrát, és próbál is tenni ezért, de egyelőre falakba ütközött. Igyekszik tiszteletben tartani, hogy Alexandra igazi művészlélek, noha ez okozott már problémát a kapcsolatukban. Arra is odafigyel, hogy Alexandra tudja, az érzései még nem hűltek ki iránta, s a közösségi oldalán is csak tisztelettel ír a teljesítményéről. A szerelem az ő részéről minden bizonnyal még nem múlt el, ezért minden követ megmozgat, hogy visszakapja őt" - fogalmazott.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés