Hirdetés

Olyat kérdeztek Marics Petitől, hogy belepirultunk, de az énekes nem jött zavarba

Nap Híre portré Nap Híre

El kellett döntenie, melyik magyar műsorvezetőnővel táncolna, kivel randizna, és kit vinne ágyba.

Úgy tűnik, igencsak elemében van a Dancing with the Stars végső hajrájában Marics Peti: már korábban kiderült, hogy nagyon egy húron pendülnek párjával, Stana Alexandrával, most pedig arra a kérdésre is válaszolt, melyik magyar műsorvezetőt vinné ágyba.

Először a műsorban feltették neki a kérdést: „Ki volt Szandi táncpartnere az első évadban?” „Hát a Gyuri” – vágta rá Marics, aki ezzel Szandi elevenébe talált. Köcse György táncos ugyanis Stana férje volt. 12 évig alkottak egy párt, 2021-ben össze is házasodtak, majd néhány hónappal később már a válásukat jelentették be, amihez többek között a táncosnő félrelépése vezetett - írja a Bors.  

Némi helyreigazítás után aztán Marics kibökte: Győrfi Pál fia, Dani volt a versenybeli párja. A TV2 kisvideójában ezután Peti nőügyei kerültek terítékre. Három műsorvezetőnőről kellett döntenie. Köllő Babett, Demcsák Zsuzsa és Ördög Nóra közül kit táncoltatna meg, kivel randizna, és kivel bújna ágyba.

„Zsuzsát randizni elvinnéd? A Babett-tel táncolnál, mert ő szőke hajú. És Nórival aludnál együtt”

– sakkozta ki Szandi, aki ismeri Peti zsánerét: tudja, hogy nem esetei a szőke nők, ezért Babett-tel csak a tánc kerülhet szóba.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés