Hirdetés

Magyar Péter és a bulibotrány: súlyos dolgokat állít a Ripost, a Tisza alelnöke cáfol és durván kiakadt

Nap Híre portré Nap Híre

A Ripost és nyomában több kormánypárti orgánum azt állítja, fiatalkorú lányoknak tett obszcén megjegyzéseket elhíresült Ötkert-beli partizásakor Magyar Péter. A Tisza Párt alelnöke a Facebookon reagált, és azt írja: a szájába adott mondatok nem hangzottak el.

Mint arról korábban beszámoltunk, Magyar Pétert biztonsági őrök vezették ki az Ötkert nevű szórakozóhelyről. Később kiderült, a rendőrség egy Dunába dobott telefon miatt is nyomoz, amit később meg is találhattak. Arról is írtunk, hogy a Magyar Nemzet szerint több tanút is meghallgatott a rendőrség a június végi eseményről, amely során Magyar Péter és egy férfi között dulakodás alakult ki egy budapesti belvárosi szórakozóhelyen, és amelynek az lett a vége, hogy a Tisza Párt alelnöke a Dunába dobta az őt kamerázó férfi telefonját. A lap szerint meghallgatták a telefon tulajdonosát, akinek a tanúvallomása erősítheti annak a gyanúját, hogy garázdaságon és rongáláson túl akár lopást vagy rablást is elkövethetett a politikus.

Súlyos állítások a Riposttól

Hivatkozás másolása

A Ripost című bulvárlap azt állítja: megszólalt nekik egy édesapa, aki születésnapi ajándékként vitte el 17 éves lányát és barátnőit a „tinidiszkónak” is nevezett felkapott szórakozóhelyre. A Ripost szerint a férfi azt mondta, hogy Magyar Péter a lányának és szintén kiskorú barátnőinek obszcén megjegyzéseket tett, így „alázta” őket. Ezt követően – írja a lap a férfira hivatkozva – a lányok először zavartan elléptek, igyekeztek távol maradni tőle, de Magyar nem tágított. „Aztán már tőlem kértek segítséget” – állítja a Ripost.

A bulvárlap szerint a szóban forgó férfi azt mondta: amikor „keményen rászólt” Magyarra, az megfenyegette, „hogy majd a testőrei elintéznek”, az egyik lánynak pedig a bulvárlap szerint ezt mondta: „Örülj, ha szétteheted nekem a lábad.” A Ripost ehhez még hozzáteszi azt az állítást is, hogy  az édesapa szerint ezt mondta Magyar Péter: „Nem baj, szeretem a friss húst”.

Magyar Péter: semmi olyasmit nem mondtam, amit a számba adnak

Hivatkozás másolása

A Ripost állításaira Magyar Péter a Facebookon reagált: „Ma az aljas, hazug fideszes propaganda egy olyan szintet ért el, amire nincsenek szavak. Eddig is lehazudták már névtelen forrásokra és nem létező rendőrségi információkra hivatkozva a csillagokat is az égről az elhíresült bulival kapcsolatban, de ma újabb szintet léptek” – írta.

„Azt állítja Rogán Antal médiája, hogy én kiskorú lányokat zaklattam, fenyegettem és különböző ajánlatokat tettem nekik és erőszakosan léptem fel. Olyan szavakat és mondatokat adnak a számba, amiket én soha nem mondtam. Név nélküli szereplőket (pl. egy édesapát) idéz a cikk, akire hivatkozva egy kitalált történetet adtak elő. A valóság ezzel szemben az, hogy a már ismert helyen mintegy fél órát táncoltunk és szelfiztünk jókedvűen egyetemistákkal (hölgyekkel és fiatalemberekkel közösen). Ennyi történt, minden más hazugság” – írja Magyar Péter a Facebookon.

„Ugyan nem szeretném az értékes időt jogi eljárások indításával tölteni, de egy ilyen aljas lejárató anyag kapcsán nem tehetek mást, mint, hogy az összes olyan médium főszerkesztőjét feljelentem holnap nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazásért, amely az említett cikket lehozza, vagy hivatkozik rá (a rágalmazás büntethetősége néhány hónapja megszűnt Magyarországon - a szerk.). Ahogy már korábban elmondtam, felvételeink vannak az ominózus estéről, amelyeket kérés esetén a hatóság rendelkezésére bocsátunk. Illetve az érintett fiatalok közül is többen megkerestek azzal, hogy szükség esetén tanúként megerősítik, hogy a cikkben foglaltakból egy szó sem igaz” – írta a Tisza Párt alelnöke Facebook-bejegyzésében.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés