Hirdetés

Már nem olyan szomorú L. L. Junior legújabb exe

Garai Kitti portré Garai Kitti

Ahogy arról a naphire.hu is beszámolt, hét hónap után szakított L.L. Junior és 18 évvel fiatalabb barátnője, Dárdai Blanka. Mint ismert, a két zenész még novemberben vállalta fel, hogy egy párt alkotnak, azonban a napokban az énekesnő egyik napról a másikra eltűntette az összes közös fotójukat. Úgy tudni, megcsalás állhat a szakítás hátterében.

Bár a szakítást még egyik fél sem erősítette meg hivatalosan, ám egy ismerős elárulta, hogy tudomása szerint tényleg elváltak útjaik. A névtelenséget kérő forrás elmondta, hogy már az elejétől fogva sok vita volt a szerelmesek között, valószínűleg erre ment rá a kapcsolatuk. 

Úgy tűnik, Blanka már is továbblépett, sőt azt is megmutatta, hogyan vigasztalódik a rosszul sikerült kapcsolat után. A fiatal énekesnő Spanyolországba utazott, hogy könnyebben átlendüljön a nehézségeken. 

Blanka az Instagram-oldalán már több fotót is mutatott a nyaralásról, azt azonban nem árulta el a követőinek, hogy kivel utazott el. Az egyik képéhez azonban sejtelmesen annyit írt: "Most jó" - szúrta ki az Origo.

A Nap Híre korábban a ChatGPT-t is megkérdezte arról, hogy miért alakulnak ilyen szerencsétlenül L. L. Junior nőügyei. A kérdésre megdöbbentő választ kaptunk, erről ide kattintva olvashat bővebben.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés