Hirdetés

Ebből mi lesz: L. L. Junior felszedte Király Lindát?

Nap Híre portré Nap Híre

Úgy tűnik, hogy megcsalás állhat a rapper és Dárdai Blanka szakítása mögött.

Ahogy arról a Nap Híre is beszámolt, nagyon úgy tűnik, hogy hét hónap után szakított L.L. Junior és 18 évvel fiatalabb barátnője, Dárdai Blanka. A két zenész tavaly novemberben vállalta fel, hogy együtt vannak, azonban az énekesnő egyik napról a másikra eltűntette az összes közös fotóját a rapperrel az Instagram-oldaláról. A párhoz közel állók szerint a kapcsolatuk kezdete óta rengeteget veszekedtek, az utóbbi időben pedig különösen megromlott a kapcsolatuk.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan mi volt kettőjük között a probléma. Azonban néhány napja Reddit-en arról lehetett olvasni egy csoportban, hogy tavaly nyáron L.L. Junior Király Lindával kavarhatott. Igaz akkor még Blanka nem volt a képben, de sokak szerint elképzelhető, hogy Lindának köze lehet a mostani szakításhoz - írja a Promotions.

Többen is azt írták, hogy bármennyire hihetetlen, de Junior és Linda tavaly tényleg együtt volt, sőt még Olaszországban is együtt nyaraltak. Egy másik kommentelő pedig azt állította, hogy a rapper már a kapcsolatuk elején megcsalta Blankát egyik barátnőjével.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés