Hirdetés

Úgy tűnik, L. L. Junior körül minden tönkremegy

Nap Híre portré Nap Híre

A rapper és a nála 18 évvel fiatalabb énekesnő november vállaltak fel egymást, ám úgy tűnik, hét hónap után véget ért a kapcsolat. Egy ismerős szerint  a pár sokat veszekedett, főleg az utóbbi időben.

Szakított L. L. Junior és Dárdai Blanka - írja a Blikk. A lap szerint több mint fél év után véget ért a szerelmesek kapcsolata, már nem alkotnak egy párt. A közösségi oldalaikon kikövették egymást, Dárdai Blanka pedig – egy tavaly novemberi kép kivételével – az összes közös fotójukat eltüntette az Instagram-oldaláról. A pár egyik ismerőse elmondta, az elmúlt időszakban több probléma is volt közöttük.

"Már a kapcsolatuk eleje óta rengeteget veszekedtek, az utóbbi időben pedig különösen puskaporos volt közöttük a hangulat" - fogalmazott a lapnak az informátor.

A 24 éves Blanka egyébként nemrég egy műsorban bevallotta, hogy gondjaik vannak. "Nehéz életszakaszunk van. Külön-külön is vannak elintézendő dolgaink, és a minőségi idő most annyi, hogy ott vagyok vagy ő átjön, és egymással tudunk beszélgetni. Most, hogy Dominikán voltunk, egy hónapig nem tudtuk kikerülni a problémákat, úgyhogy leraktuk a kapcsolatunk első, nagyon erős tégláját" - mondta korábban.

Mint azt a naphire. hu is megírta, L. L. Junior gátlástalan húzásával kiverte a biztosítékot nemrégiben. A rapper ugyanis az egyik volt párját idézte be tanúnak a másik volt párja ellene perben. L. L. Junior és Körtvélyessy Kinga nem tudott békében megegyezni a szakítás után, így a válóperük szerdán folytatódott: a rappernek és volt párjának a vagyonmegosztásról, valamint a kislányuk felügyeleti jogával kapcsolatban kell döntéseket hozniuk. Ám ami döbbenetes az ügyben, hogy a zenész a volt párját és első két gyermekének anyját, Hopp Csillát is beidézette tanúnak.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés