Hirdetés

Megszületett a határozat L.L. Junior és G.w.M. “gyorshajtásos-videózós” ügyében

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Néhány hete L.L. Junior élőzött a Petőfi-hídon, és szemlátomást jócskán meghaladta az 50 km/h-s sebességet. De nem csak ő, hanem az őt épp előző G.w.M. is. A Naphire.hu megtudta: döntés született az ügyükben.

L.L. Juniornak mostanában nincsenek egyszerű napjai. A válóperén kitört a botrány (immár nem először), volt barátnője pszichológusnál próbál helyrejönni a vele folytatott viszony után, eközben Junior különböző politikusoknak írogat leveleket, így Orbán Viktornak és Toroczkai Lászlónak

És ott van a hírhedt száguldozós videója, aminek ügyében most megszületett a rendőrség határozata.

Augusztus végén egy 24 órán át elérhető Insta-sztorit töltött fel Lesi László Csaba, azaz L.L. Junior a közösségi oldalára, amin az volt látható, hogy Budáról Pest irányába haladva egy BMW-s előzi őt meg nagy sebességgel. “Ezek a BMW-sek, gyerekek! 130-cal, döbbenet! Ki ez?” - mondta felvételen, majd miután utolérte a sofőrt, hamar meg is mutatta, G.w.M. az. Mindezt úgy, hogy az is kiderült, ő is jóval meghaladta a megengedett sebességhatárt, ráadásul vezetés közben rögzítette a videóját. A rendőrség hivatalból indított vizsgálatot az ügyben, amiből végül szabálysértési eljárás lett. A Naphire.hu megtudta, ezt is lezárták. 

“A Budapesti Rendőr-főkapitányság a megengedett sebesség túllépése miatt a két járművezetővel szemben fejenként 90 ezer forint közigazgatási bírságot, valamint 6-6 közlekedési előéleti pontot szabott ki, míg a vezetés közben kézben tartott mobiltelefonnal videózás miatt a jogszabályban rögzített húszezer forint pénzbírságot szabta ki, valamint három közlekedési előéleti pontot rögzített”

 - közölte a rendőrség a Naphire.hu megkeresésére. Azaz: G.w.M. 90 ezres bírságot és 6 büntetőpontot, míg a videót készítő L.L. Junior 110 ezres bírságot és 9 büntetőpontot kapott.

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés