Hirdetés

Ők a legértékesebb magyar influenszerek: Dancsó kiesett a top20-ból, a Pamkutya ott van

Nap Híre portré Nap Híre

A Forbes idén is összeállította a top 20 legértékesebb magyar influenszer listáját. Az első helyet ismét a TheVr kapta meg, és kiesett a top20-as listából Dancsó Péter. 

A Telex beszámolója szerint a top 20 legértékesebb magyar influenszer listáján az első ismét a TheVr, azaz Komzsik János és Fábián István duója lett. Egy helyet ugrott előre az idén már második helyezett Whisper Ton, aki ma már főleg TikTokon aktív. A harmadik helyre pedig Nessaj került, aki ezzel két helyett ugrott előre a tavalyi ötödik pozíciójához képest. 

A top 20-ban ott van még többek között a szintén régi motoros Pamkutya (a duó tavaly a második helyen szerepelt), de tizedik helyen debütált a közéleti témájú videókat gyártó Jólvanezígy is. Érdekesség, hogy kiesett a top20-as listából Dancsó Péter, aki nemrégiben egy 11 perces videóban osztotta ki az amerikai nagykövetet és a magyar influenszereket. Beszólt például Azahriahnak, Osváth Zsoltnak és Pamkutyáéknak is. Szintén kiesett a listábóol a tavaly még előkelő helyezést elérő Viszkok Fruzsina is. 

A legértékesebb magyar influenszerek listája a májusi Forbes magazin Social mellékletében jelent meg.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés