Hirdetés

Irgalmatlan botrány van Dancsó Péter Pressman-Pamkutya videójából

Nap Híre portré Nap Híre

PamKutya Norbi és Márk is reagált Dancsó Péter videójára.

Ahogy arról a Naphíre.hu is beszámolt, Dancsó Péter egy 11 perces videóban osztotta ki az amerikai nagykövetet a magyar influenszerekkel elköltött vacsorák miatt. David Pressmanról többször megírtuk, hogy egyszerűen képtelen hosszabb időt eltölteni Budapesten úgy, hogy ne találkozzon időről időre szórakoztatóipari vagy közéleti szereplőkkel és celebekkel. Dancsó Péter az amerikai nagykövet mellett többeknek is igencsak keményen beszólt, például: Azahriahnak, Osváth Zsoltnak vagy épp Pamkutyáéknak, akik nem is maradtak sokáig adósak a válasszal. 

"Most annyira ki lettünk emelve, hogy arra gondoltam, reagálni kell valamit, és talán főleg azért, mert baromi igazságtalannak érzem, amiket mondtál rólunk. A legtöbb dologba te is belelátsz, mégis úgy csinálsz, mintha valahogy nem értenéd, vagy hogy velünk baj lenne" – kezdet a válaszvideót Norbi. 

A youtuber igazságtalannak érzi a róluk tett állításokat, főleg, mivel Dancsó Péter is tudhatja, hogy mennyi energia, pénz és más emberek segítsége van a produkciókban, a kisfilmekben. A szponzorációkkal kapcsolatban pedig az a véleménye, hogy a magyar YouTube szükséges velejárója, hiszen nem akarhat a szobájában ülve videózni egész életében – írja a Blikk. Norbi szerint Dancsó Péternek az fáj, hogy ők találkottak az amerikai nagykövettel, ezért építette köré az egész videó tartalmát. 

"Nagyon sok ember hatalmas dolgokat látott e mögé, de egyébként minket senki nem kérdezett meg semmiről. Senki nem kérdezte meg, miről beszéltünk a nagykövettel, mi történt ott pontosan. Mindenki csak vagdalkozik. Nem kell olyan óriási dolgokat mögé látni mindennek. És tudom, hogy nehéz elhinni, de nem vagyunk senki által befolyásolva. Teljesen szabad akaratunkból döntöttünk így, azt is, hogy kiposztoljuk a képet és mit írunk mellé" 

– fejtette ki a videóban. Márk egy külön videóban reflektált Dancsó Péter szavaira. "Képmutatónak tartom, hogy amikor a mi videóinkat vagy másokét elemzed, akkor úgy viselkedsz, mintha a berlini filmfesztivál zsűritagja lennél, és mindennel problémád van, viszont amikor te félmeztelenül tátogsz, vagy a székedből nem vagy képes felállni, hogy elkészíts egy szponzorált videót, az csak a show része és irónia az egész. De Peti, ez már nem irónia, 10 éve így viselkedsz" – vélekedett, hozzátéve, hogy a saját videót is olyan szemmel kellene néznie, mint másokét. A két videó ide és ide kattintva nézhető meg. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés