Hirdetés

Veszélyben van Lagzi Lajcsi? Éjjel-nappal őrök vigyázzák a zenész birtokát

Garai Kitti portré Garai Kitti

Ahogy arról korábban a Naphíre is beszámolt, a hírek szerint Lagzi Lajcsi már megkapta a behívóját és február 15-én kell börtönbe vonulnia. Mióta napvilágot látott a zenész bevonulásának időpontja, azóta ellepték az érdeklődők a birtokát, ami miatt már biztonsági szolgálatot is fogadott fel a trombitás.

"Ez már nem egy show-műsor, hanem az életem. Méghozzá az életemnek egy olyan szakasza, amit nagyon nehezen viselek. Korábban kijelentettem, hogy visszalépek a szereplésektől és a nyilatkozatoktól, de több olyan írás is megjelent rólam a médiában, amiket egyszerűen nem hagyhattam szó nélkül" - kezdte a Blikknek a zenész, aki azt ugyan nem erősítette meg, hogy február 15-én kell bevonulnia a börtönbe.

Azt ugyanakkor hozzátette, hogy minden törvényben rögzített kötelezettségemnek és előírásnak megfelelően készül az előtte álló eseményekre. 

Biztonsági őröket fogadott maga mellé Lajcsi

Hivatkozás másolása

Miután mindenkihez eljutottak a hírek Lajcsi börtönbe vonulásával kapcsolatban, egyre több civil jelent meg a zenész házánál. Lajcsi úgy véli, valószínűleg őt vagy a birtokát akarták még megnézni utoljára. Beszámolt arról is, hog ház maga ugyan körbe van kerítve, de a birtok nincs, s bár ki van írva, hogy magánterület, ennek ellenére gond nélkül autókáznak és fotózkodnak vadidegen emberek arra.

"Éppen ezért nemrégiben egy biztonsági szolgálatot fogadtam fel, amelyik már távol tartja a kíváncsiskodókat. Szerencsére semmiféle atrocitás nem történt, ráadásul alaposan körbe is van kamerázva a terület, infrasorompós rendszerrel megerősítve. Elhiszem, hogy nagy élvezet a katasztrófaturizmus, de ez az én katasztrófám..." - tette hozzá Lagzi Lajcsi.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés