Hirdetés

Ez is bekövetkezett! Lagzi Lajcsi lemondta az összes fellépését

Nap Híre portré Nap Híre

A hétvégén még tartott egy bulit, de utána egy időre visszavonul Lagzi Lajcsi.

Lagzi Lajcsi
Lagzi Lajcsi

Lagzi Lajcsi az elmúlt időszakban azzal kapcsolatosan került a hírekbe, hogy mikor vonul börtönbe, hogy letöltse a rá kiszabott büntetést.

Ám a zenész emellett komoly egészségügyi problémákkal is küzd, ami miatt meghatározó döntésre szánta el magát.

A legutóbbi, múlt hétvégi koncertjén ezt mondta Lagzi Lajcsi: “Különleges ez a mai este és nagyon vártam ezt a fellépést. Azt is tudom, hogy fogadásokat kötöttek, lesz-e buli, vagy sem. Hát lesz buli! A Dáridó ott van, ahol én vagyok és ez már így is marad. Ugyanakkor a saját elhatározásomból és persze az egészségi állapotom okán is, egyelőre visszavonulok a színpadról. A soron következő bulikat lemondtam. Nem lehet két végén égetni a gyertyát, így amíg véget nem ér a kálváriám, addig ehhez a döntéshez tartom magam. Ezt tanácsolták az orvosaim is és erre kért a családom is” - írja az nlc.hu.

“Tartottam magam, de voltak pillanatok, amikor hátat kellett fordítanom a sokadalomnak, mert éreztem, hogy fogy a levegőm. Csak az a tudat nyugtatott meg ilyenkor, hogy sokan vannak körülöttem, akik azonnal segítséget hívhatnak, ha baj van. És a kocsi csomagtartójában ott lapult egy oxigénpalack, amit a zenésztársaim bármikor behozhattak volna, ha úgy látják, szükségem van rá” - tette hozzá Lagzi Lajcsi.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés