Hirdetés

Lagzi Lajcsi végre tiszta vizet öntött a pohárba, ezt várta mindenki

Barsi Zoltán portré Barsi Zoltán

Galambos Lajos (vagy Lagzi Lajcsi) újfent megszólalt a börtönnel és a betegségével kapcsolatban.

Arról a Naphire.hu is írt, hogy a trombitásnak 2023. február 15-én kellett volna megkezdenie a börtönbüntetését a kecskeméti börtönben, a zenész azonban az egészségi állapotára hivatkozva a büntetés halasztását kérte.

Nos, ezt a bíróság most elutasította és ez azt jelenti, hogy Lagzi Lajcsi hamarosan át kell hogy lépje a börtön kapuit. A Retro Rádió élő műsorában beszélt arról, hogy a börtön előtt még van néhány fellépése és elmondta a véleményét is.

"Én nem megúszni akarom a börtönt, rendezni akarom ezt az ügyet. Nyilván nem akarom letölteni, ki az a hülye, aki ilyet le akar tölteni, vagy be akar menni? De azért nem a pokolba megyek, hanem oda, ahonnan vissza lehet jönni. De ha valami miatt kapok egy olyan rohamot, amit nem élek túl, akkor onnan nem lehet visszajönni. Ezt kell majd mérlegelnie annak, aki dönt arról, aki dönt felőlem" - fogalmazott Lajcsi a műsorban - írja a Bors.

"Be fogom bizonyítani az igazamat! Bele őrülök, bele hülyülök, de akkor is. Még van olyan lehetőség, hogy perújítás, Strasbourg meg Alkotmánybíróság... nem akarom az ügyet ragozni, mert olyan furcsa lenne, hogy magyarázkodok, csak annyit akarok mondani, hogy ennek az ügynek nincs vége" – magyarázta a Retro Rádióban Galambos Lajcsi.  

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés