Hirdetés

Lady Gagáról elkezdték pletykálni, hogy várandós - Taylor Swift azonnal a védelmére sietett

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Taylor Swift kiállt Lady Gaga mellett, aki a minap a róla terjedő terhességi pletykákat cáfoló videót tett közzé a TikTok-oldalán. A szupersztár pedig "tolakodónak és felelőtlennek" nevezte az ezzel kapcsolatos kommenteket.

Az emberek azután kezdtek el kommentelni Lady Gaga feltételezett várandósságáról, hogy lesifotók jelentek meg a sztárról a barátjával, Michael Polanskyval, amint húga, Natali Germanotta esküvőjét ünnepelték az Egyesült Államokban - írja a BBC.

Gaga egy videót tett közzé a TikTok-on, amelyben a Swift új albumáról származó Down Bad című dalra utalt, mondván: "Nem vagyok terhes - csak az edzőteremben sírok".

Swift a videó alá azt írta, "egyetérthetnénk abban, hogy tolakodó és felelőtlen dolog egy nő testét kommentálni".

"Gaga nem tartozik senkinek magyarázattal, és más nő sem".

Gaga a pletykák cáfolása mellett arra buzdította a követőit, hogy regisztráljanak az amerikai elnökválasztásra, miközben a kamerába mosolyfott.

Nem ez az első alkalom, hogy online találgatások keringenek arról, hogy egy híresség terhes-e.

Márciusban a High School Musical színésznője és énekesnője, Vanessa Hudgens reagált hasonló kommentekre. "Úgy voltam vele, hogy: Ez annyira durva. Sajnálom, nem hordok minden nap Spanxet [alakformálót - szerk.], igazi nő vagyok, és igazi testem van".

Januárban a Kis hableány sztárja, Halle Bailey megvédte azon döntését, hogy tavaly teljesen titokban tartotta terhességét, annak ellenére, hogy az emberek az interneten azt mondták, hogy "hazudott" róla.

"Soha nem hazudtam, és még csak nem is mondtam róla semmit, édesem, az orrommal való viccelődés volt a legmesszebb, ameddig elmentem"

- mondta Halle, és hozzátette, hogy "most megosztom a képeimet, ha akarom. A kisfiam biztonságban van, ha nem akarod látni, akkor görgess tovább. Az Isten áldjon meg".

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés