Hirdetés

Kylie Jenner védelmébe vette Izraelt, majd hirtelen meggondolta magát

Nap Híre portré Nap Híre

Kylie Jenner szombaton az Instagram-oldalán tudatta a világgal, hogy támogatja Izraelt, de a bejegyzést szélsebesen el is távolította az oldaláról, miután egyes felhasználók kifejezték nemtetszésüket a poszt miatt.

A 26 éves influenszer Izrael zászlajának képével tette közzé a következő szöveget: „Most és mindig Izrael népe mellett állunk!” A kép, amit Kylie Jenner továbbosztott, a StandWithUs nonprofit szervezettől származik, amely egyértelműen kijelenti, hogy támogatja Izraelt és ellenzi az antiszemitizmust.

Miután a híresség törölte az oldaláról a fotót, a Twitteren feltűnt egy videó, amely Jenner bejegyzéséhez fűzött megjegyzéseket tartalmazza: eszerint a felvétel szerint több felhasználó is megjelent a poszt alatt, hogy közöljék, hogy Palesztinát támogatják, az influenszer pedig inkább törölte a posztot - szúrta ki a Daily Mail

Mint arról a naphire.hu is beszámolt, a Gázai övezetet uraló Hamász terrorszervezet harcosai szárazföldön, a tenger felől és a levegőből is megtámadták Izraelt, amelyre legalább 5000 rakétát lőttek péntek éjjel. Arról is írtunk, hogy sokkoló képek érkeztek Izraelből, ahol rengeteg a halott a Hamász támadása után. 

A The Jerusalem Post című izraeli újság hírportálja hétfőn arról írt, hogy már legalább 700 izraeli halálos áldozata van a Hamász támadásának, és több mint 2100 sebesültről tudni. 

Ebben a cikkünkben pedig a brutális tömegmészárlásról adtunk hírt, ami egy fesztivál helyszínén történt. Mint írtuk, legalább 260 holttestet találtak egy izraeli zenei fesztivál helyszínén a Hamász szombati támadása után. Most több sokkoló videó is előkerült a helyszínről, amelyek azt mutatják, hogy a terroristák meggyilkolják és kirabolják a fesztiválozó fiatalokat.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés