Hirdetés

Rendkívüli hír: Kulcsár Edina ismét babát vár

Nap Híre portré Nap Híre

Már hetek óta mentek a találgatások, a sztárpár végre tiszta vizet öntött a pohárba.

Kulcsár Edina és férje, G.w.M nemrég jelentették be, hogy hamarosan érkezik a második közös gyermekük, ugyanis az egykori szépségkirálynő ismét várandós - szúrta ki az Origo. A portál szerint a pár a privát csatornájukon futó saját valóságshow-jukban árulta el a jó hírt. 

A reality második évadának záró epizódjában  G.w.M egy sokatmondó kérdést tett fel szerelmének, ami pontot tehet a találgatások végére. "Oké Edina, megcsináltad a tesztet?" - kérdezte sejtelmesen a rapper, a kérdésre pedig nemrég választ is kapott a közönség, ugyanis kiderült, hogy Kulcsár Edina kisfiút vár, aki már három hónapos.

Nagyon boldog vagyok, mert most már világgá tudtam kürtölni azóta, és kisfiam lesz. Mióta összejöttem Edinával, azt mondtam, hogy szüljél nekem egy kisfiút. Akarok egy kisfiút tőled

- vallotta be a rapper, aki már nagyon várja a fia érkezését. Kulcsár Edina hozzátette: nagyon boldogok és izgatottak. Már lassan 15 hetes, és bár próbálták titokban tartani, most megosztották a nyilvánossággal az örömhírt. 

Az egykori szépségkirálynőnek és a rappernek tavaly májusban született meg az első közös gyermeke, Amara.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés