Hirdetés

Kulcsár Edina a kórházból posztolt - megmutatta újszülött kislányát

Garai Kitti portré Garai Kitti

Ahogy arról a naphire.hu is beszámolt, csütörtökön megszületett Kulcsár Edina és G.w.M kislánya. Az egykori szépségkirálynő egy budapesti magánkórházban hozta világra harmadik gyermekét. Azt is megírtuk, hogy a büszke apuka, G.w.M már megmutatta kislányukat, Amarát. Tegnap este aztán Edina is bejeletnkezett a közöségi oldalán. 

Mint ismert, Kulcsár Edina tavaly augusztusban jelentette be, hogy várandós. A modell a Dancing with the Stars próbáján lett rosszul, így orvoshoz kellett mennie. Ekkor derült ki, hogy úton van G.w.M-mel közös gyermeke. Később aztán az is kiderült, hogy Edina kislányt hord a szíve alatt. Az interneten a követők már hetek óta találgattak, hogy mikor születhet meg a kislány, de volt olyan is, aki azt feltételezte, hogy már napokkal ezelőtt világra jött a pici. 

Most azonban már nem kell tovább izgulni, ugyanis a Kis Amara megszületett és a büszke szülök meg is mutatták a követőinek a picit. Edina a kórházból posztolt közös képett újszülött kislányával. 

"Ma délelőtt megszületett a kislányunk! Nagyon boldogok vaguynk. Erős, egészséges, gyönyörű hajasbabánk lett" - írta Edina a fotó mellé, amit ide kattintva tudnak megnézni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés