Hirdetés

Megdöbbentő kijelentést tett Galambos Lajos a tatabányai koncertje után

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Ahogy arról a Naphíre is beszámolt, a hétvégén Tatabányán adott koncertet Galambos Lajos, aki a fellépés után bejelentette, hogy visszavonul egy időre.

A zenész az RTL Fókusz stábjának azt nyilatkozta, hogy az orvosai tanácsára hozta meg a döntést, miszerint egy darabig nem áll színpadra. Elárulta azt is, hogy a tatabányai fellépését már február elején meghirdették, bár a családja azt tanácsolta neki, hogy betegsége miatt mondja le, de nem hallgatott a javaslatokra. Majd a riportban megdöbbentő kijelentést tett:

Én remélem, hogy a színpadon fogok egyszer majd meghalni. Nagyon furcsa ez, soha nem gondoltam, hogy ilyet fogok mondani, de a színpad az egy jó dolog

- mondta Lagzi Lajcsi.

Mint ismert, február közepén kellett volna bevonulnia a zenésznek a börtönbe, de erre végül nem került sor, mivel Galambos halasztást kért, méghozzá az egészségügyi állapotára hivatkozva. A bíróság ezt a kérelmét közben elutasította, így amint megérkezik a behívója, be kell vonulnia. Közben az ügyvédjével az újabb fellebbezésen dolgoznak.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés