Hirdetés

Galambos Lajos rendkívüli bejelentést tett

Garai Kitti portré Garai Kitti

A nagybeteg trombitás szombaton nőnapi koncertet adott Tatabányán, ahol hatalmas tömeg várta őt. Azonban Lagzi Lajcsinak ez egy különösen fontos koncert volt, ugyanis valaminek a végét jelentette. 

A zenész sok támadást kapott amiatt, hogy az egészségi állapota miatt nem vonult be a börtönbe, koncertezni mégis eljár. Még annak ellenére is, hogy orvosai eltiltották a trombitálástól. Galambos Lajos azonban a tatabányai koncertre nem tudott nemet mondani, de a biztonság érdekében azért magával vitte az oxigénpalackot és a fogkeféjét is a fellépésre. 

A Ripost cikke szerint tömegek várták a zenészt Tatabányán, aki bár jó formában volt, látszott rajta, hogy az egészsége már nem a régi. 

Lajcsi végül a közönség előtt tett rendkívüli bejelentést: ez volt az utolsó koncertje, egy időre visszavonul. 

"A családom és a barátaim is kérték, hogy gondoljam át a fellépést, hiszen az egészségi állapotom már nem engedi meg, hogy ennyire hajszoljam magam. Az orvosok eltiltottak a trombitálástól, ami nekem az életet jelentette, de eljött az a pont, amikor át kell értékelnem magamban, mi az igazán fontos. Most az egészségemre kell koncentrálnom, így egy időre pihentetem a trombitát és saját magamat is"

 - mondta Lajcsi a lapnak.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés