Hirdetés

Kis Grófo nagyon hálás: hazatértek az Izraelben rekedt szerettei

Nap Híre portré Nap Híre

A zenész megkönnyebbülten posztolt közösségi oldalán.

Ahogy azt korábban már a Naphíre.hu is megírta, a Gázai övezetet uraló Hamász terrorszervezet harcosai szárazföldön, a tenger felől és a levegőből is megtámadták Izraelt, amelyre legalább 5000 rakétát lőttek péntek éjjel. 

Egy fesztivál helyszínén brutális tömegmészárlás történt, itt legalább 260 holttestet találtak a Hamász szombati támadása után. Az elmúlt két napban több sokkoló videó is előkerült a helyszínről, amelyek azt mutatják, hogy a terroristák meggyilkolják és kirabolják a fesztiválozó fiatalokat. 

Közben egy 120 fős roma turistacsoport 87 tagja rekedt Izraelben, a tel-avivi Ben-Gurion repülőtéren az Izraelt ért terrortámadások közepette. Köztük voltak Kis Grófo családtagjai és szerettei is - számol be az NLC

Grófo tegnap beszélt arról, mennyire rettegnek szerettei a háború sújtotta térségben és csak remélni tudja, a magyar külügy segítségével hamarosan hazajutnak. Most közösségi oldalán tudatta, reményei valósággá váltak. 

„Hála a drága jó istennek, megérkeztek a kint rekedt magyar állampolgárok Izraelből. Hatalmas köszönet a magyar állampolgárok nevében is Szijjártó Péter külügyminiszter úrnak, hogy épségben hazaértek! Vigyázzatok magatokra!” 

– írta Instagram-bejegyzésében Kis Grófo. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés