Hirdetés

Kihallgatta a rendőrség Gálvölgyi János rokonait - így áll most a nyomozás

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Május 10-én lett rosszul a színész, ám mentőt hiába hívtak hozzá, így a lányai vitték kórházba. A Naphire.hu megtudta, hol tart a rendőrségi nyomozás jelenleg.

Gálvölgyi János
Gálvölgyi János

Nagy visszhangja lett az ügynek: Gálvölgyi János május elején lett rosszul az otthonában, lányai azonban hiába hívtak többször is mentőt, az nem érkezett meg. Így Dorka és Eszter autóba tette édesapját és úgy siettek vele kórházba. A színész heteket töltött bent, a mentőszolgálatnál pedig vizsgálat indult. A legfrissebb sajtóhírek szerint ráadásul négy mentésirányító is érintett lehet benne. A rendőrség hivatalból indított eljárást, a Naphire.hu most úgy értesült, gyanúsított egyelőre nincs.

“A BRFK hivatalból rendelt el nyomozást foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, gyanúsítotti kihallgatás nem történt.a BRFK hivatalból rendelt el nyomozást foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, gyanúsítotti kihallgatás nem történt” - közölte a Naphire.hu megkeresésére a rendőrség kedden kora reggel. Ugyanakkor azt megtudtuk: a színész rokonait már kihallgatták az ügyben. Ezt megerősítette a Naphire.hu-nak Gálvölgyi János egyik lánya is.

“Beidéztek minket és kihallgattak” 

- mondta a Naphire.hu-nak Gálvölgyi Dorka, aki egyebet nem kívánt és nem is tudott volna mondani a nyomozással kapcsolatban. Hétfőn este az RTL Fókusz című műsorban testvére, Eszter azt is megemlítette, őt egy hadnagy kereste telefonon a rendőrségtől az üggyel kapcsolatban. A tanúvallomásaik feltehetően elősegítik majd a nyomozást, ami a rajongók számára pedig sokkal örömtelibb hír: Gálvölgyi János a 75. születésnapját már az otthonában, a szerettei körében ünnepelhette. A “mentős sztorira” nem emlékezhet.

“Én erről az egész mentős dologról egy árva hangot nem tudok mondani, hiszen mint egy rossz statiszta, akinek nem jut szerepe, én csak benne voltam egy szituációban, de én ebbe nem vettem ilyen értelemben részt. Tehát én semmit nem tudok mondani. Nem hárítom el a dolgot, de mondom, most olyan dolog lenne, mintha én most mondanék bármit arról, amiről én nem tud semmit” - mondta a Fókusznak adott interjújában a legendás színész.

Címlapfotó: RTL Fókusz

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés