Hirdetés

Ma ünnepli születésnapját Gálvölgyi János

Garai Kitti portré Garai Kitti

Gálvölgyi János ma ünnepli 75. születésnapját. 

Az elmúlt időszakban az egész ország egy emberként szorított Gálvölgyi János gyógyulásáért. Mint ismert, a legendás színészt légzési nehézségekkel szállították kórházba a lányai, miután a mentők 50 perc elteltével sem értek ki segítséget nyújtani. Gálvölgyi életveszélyes állapotban volt, az intenzív osztályra került és lélegeztetőgépen tartották.

Szerencsére a napokban jó hírek érkeztek a Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyarszínész állapotáról. Gálvölgyi a lányain keresztül azt üzente a magyaroknak a hét elején: "55 év színpadon eltöltött idő most bebizonyította számomra, ha ennyi embernek okoztam az életében talán pár percnyi örömöt, nem éltem hiába. És remélem, hamarosan találkozunk!"

Később kiderült, hogy a színész egyébként sokkal jobban van és már a kórházból is hazaengedték. A lányai is megerősítették a hírt, hogy sokat javult édesapjuk állapota. Beszámoltunk arról is, hogy a művész szanatóriumba került, ott folytatódik tovább a felépülése.

Egy, a családhoz közeli barát a Blikknek elárulta, hogy Gálvölgyi hazatérésére a felesége és lányai is nagyon készültek. "Alig várták, hogy otthon legyen, és most el sem mozdulnak mellőle. Gondosan ápolják, lesik minden kívánságát, sóhaját. János pedig boldog, hogy a 75. születésnapját pénteken otthon, a szerettei körében ünnepelheti" - mondta.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés