Hirdetés

Csodálatos hírt közölt Gálvölgyi János felesége

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

A színművész már otthon lábadozik, és most kiderült, hogy már nincs sok ok az aggodalomra, ugyanis egyre jobban érzi magát. Sőt, már a kórházban növesztett szakállával is megbarátkozott.

Az egész ország aggódott Gálvölgyi Jánosért, miután a művész május 10-én kórházba került. A naphire.hu korábban arról is beszámolt, hogy Gálvölgyi hiába várta a mentő érkezését, az nem indult el érte, végül a lányai rohantak vele a legközelebbi kórházhoz. Aztán szerencsére javulni kezdett az állapota, és nem sokkal később kiengedték a kórházból. 

Gálvölgyi János az ATV Heti Napló című műsorában szólalt meg először, mióta kórházba került. "Köszönöm az érdeklődést, és köszönök szépen mindent" - jelentkezett be a stúdióba telefonon a művész. 

Most a Blikk azt írja, a színművész ugyanis egyre jobban érzi magát, kezd erőre kapni, és a kórházban növesztett szakállával is megbarátkozott. A lapnak a felesége, Gálvölgyi Judit azt mondta: már nincs sok ok az aggodalomra. 

"Nagyon jól van János, hála Istennek minden rendben van a férjemmel. Mindketten remekül érezzük magunkat. A rajongók megnyugodhatnak, nincs semmi baj. Most sokat vagyunk együtt, jól telnek a napjaink" 

- mondta Judit.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés