Hirdetés

Kiengedték a kórházból Gálvölgyi Jánost

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

A színész végre családja körében gyógyulhat tovább.

Hernádi Judit közölte a jó hírt, aki szoros kapcsolatot ápol a Gálvölgyi-családdal - írja a Telex. A színésznő nemrég hívást kapott a két hete kórháza került Gálvölgyi Jánostól, melyben a színész arról tájékoztatta, hogy már otthon van. 

A színésznő azt mondta, hogy a 74 éves színművész a hangja alapján jól volt, és érezhetően jókedvű volt.

Gálvölgyi Jánost két hete vitték kórházba a lányai, miután nehézlégzéses panaszai ellenére a mentők negyven percen belül sem értek ki hozzá. Az ügyben vizsgálat is indult, ami megállapította, hogy hibázott a mentésirányító. Pintér Sándor belügyminiszter szintén vizsgálatot indított az ügyben.

A színész hétfőn üzent követőinek lányán, Gálvölgyi Dorkán keresztül. Ezt írta: 

"Köszönöm mindenkinek, aki aggódott értem, köszönöm, hogy hittek a gyógyulásban, köszönöm az orvosok és az ápolószemélyzet emberségét, szakmai tudását, melyet alulfizetni ugyan lehet, de igazán megbecsülni talán soha. Köszönöm az értem mondott imákat, és köszönöm a most meglepően kis mértékű alpári üzeneteket. De ők is mi vagyunk. 55 év színpadon eltöltött idő most bebizonyította számomra, ha ennyi embernek okoztam az életében talán pár percnyi örömöt, nem éltem hiába. És remélem, hamarosan találkozunk!"

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés