Hirdetés

Felháborító: Gálvölgyi Jánoshoz hiába hívtak mentőt, a lányainak kellett kórházba vinniük, ahol egyből intenzívre került

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A Kossuth-díjas művész lányai arról számoltak be, hogy az édesapjuk állapota stabil, de lélegeztetőgépen tartják.

Ahogy a Nap Híre is megírta, szerda reggel rosszul lett és légzési nehézségekkel küzdött, így kórházba kellett szállítani Gálvölgyi Jánost, ahol intenzív osztályra vitték és lélegeztetőgépre helyezték. Most friss hírek érkeztek az állapotáról, és az is kiderült, hogy a mentők hívásakor nem minden úgy zajlott, ahogy kellett volna.

Az RTL Híradónak Gálvölgyi kisebbik lánya nyilatkozott, és kiderült, hogy a 74 éves színész hiába várta a mentők érkezését, az nem indult el. A mentők is vizsgálják a történteket. Gálvölgyi Dóra elmondta, hogy a nővére 9 óra 40 perckor hívta a mentőket, ugyanis nagyon rosszul volt. "A mentőket felhívta és mondta, hogy nem kap rendesen levegőt és félrebeszél" - mondta a kisebbik lány, majd hozzátette: ő is azonnal az autóba ült és a szülei házához sietett a belvárosból. Elmondása szerint 30 perc alatt ért oda, de a mentők még akkor sem érkeztek meg.

Fél 11 körül felhívtam a mentőket, hogy hol van a mentőautó, mert az édesapám láthatóan tényleg nagyon rossz állapotban van. Azt mondták, hogy még nem sikerült elindítaniuk az autót

- idézte fel a történteket Dóra, aki hozzátette: nagyon kétségbeesett volt, így emelt hangon válaszolt a mentőszolgálat diszpécserének, ami nem tetszett az úriembernek, így közölte a művész lányával, hogy vele nincs mit beszélnie és letette a telefont. Ezt követően több orvos ismerősükkel is beszéltek, akik azt javasolták azonnal üljenek autóba és menjenek a legközelebbi kórházba.

1. oldal (összesen: 2) Következő oldal
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés