Hirdetés

Majka belekötött Balázsékba, brutális választ kapott

Nap Híre portré Nap Híre

Mi is beszámoltunk arról, hogy Majka lett az idei év legértékesebb celebje a Forbes-nál. Majka nemrég súlyos szóváltásba keveredett régi barátjával, Curtisszel, most viszont Sebestyén Balázsékba állt bele.

A Forbes listáján a celebeket ismertség, láthatóság, kedveltség, hitelesség, pénztermelő képesség, illetve online jelenlét alapján kategorizálták, és ismét Majka végzett első helyen. Sebestyén Balázs lett a második a listán, de érdekes módon még így is ő, illetve a két rádiós társa, Vadon Jani és Rákóczi Feri szerepelnek a Forbes címlapján – a rapper meg is próbálta leoltani őket emiatt.

„Rettentően tisztelem az olyan korrekt médiumokat, akik megjelenést biztosítanak a »futottak még« kategória szereplőinek is!” – írta Majka, ezzel egyértelműen arra utalva, hogy ő végzett az első helyen, Sebestyén Balázs meg „csupán” a másodikon.

Nem is kellett sok idő ahhoz, hogy megérkezzen a válasza: „Régóta szeretett volna Majka egy közös képet velünk, végre összejött neki...” - szúrta ki a promotions.hu és a Blikk.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés