Hirdetés

Egyre furcsább, ami Katalin hercegné körül történik: váratlanul elhagyta a windsori kastélyt

Nap Híre portré Nap Híre

Katalin hercegné a férjével együtt hagyta el a windsori kastélyt hétfőn, a hercegi párról még egy fotó is készült.

Mint azt a naphire.hu is megírta, az elmúlt hetekben a fél világ Katalin hercegnéért izgult, aki nemrégiben egy tervezett hasi műtéten esett át. Mivel a palota nem adott részletes tájékoztatást a hercegné betegségéről és állapotáról, beindultak a találgatások, és vadabbnál vadabb pletykák kezdtek el terjedni. A pletykák már odáig fajultak, hogy Katalin valójában meghalt. Ezt nyilván a palota sem tűrte tovább, így nemrégiben közölték, hogy Katalin továbbra is jól van és otthon lábadozik. 

Arról is írtunk, hogy a hercegné karácsony óta egyetlen hivatalos programon sem jelent meg, a napokban azonban közöltek róla egy fotót, amelyen gyermekeivel látható. Azonban sokan kiszúrták, hogy a képen valami nem stimmel, ezért négy képügynökség is visszavonta Katalin hercegné anyák napi fotóját „manipulációs aggályok” miatt. A walesi hercegné bocsánatot kért, és egy instagram sztoriban azt írta, „mint sok amatőr fotós”, „időnként kísérletezik” a fotók szerkesztésével.

Most azonban újabb rejtélyes fejlemény történt: néhány órával azután, hogy Katalin hercegné hivatalosan elnézést kért az anyák napi, szerkesztett fotója miatt, látták, ahogy elhagyja a windsori kastélyt. A Blikk azt írja, nem sokkal a kiadott nyilatkozat után Katalin és Vilmos elhagyták a windsori kastélyt, egy autóban ülve fotózták le kettejüket.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés