Hirdetés

Valami nagyon furcsa dolog történik Katalin hercegné körül

Nap Híre portré Nap Híre

Mint azt a naphire.hu is megírta, Katalin hercegné egy tervezett hasi műtéten esett át januárban egy londoni magánkórházban. A palota nem sokat közölt a hercegné állapotáról, aki teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, így egyből beindultak a találgatások, mostanra pedig egyre vadabb teóriák születtek azzal kapcsolatban, hogy mi történhetett vele. A pletykák már odáig fajultak, hogy Katalin meghalt, és Vilmos éppen gyászol. Ezeket már a palota sem tűrte tovább, így nermégiben megszólaltak és közölték, hogy Katalin továbbra is jól van és otthon lábadozik. 

A Kensington-palota az Instagramon posztolt fotót Katalinról és a gyermekeiről nemrég - vette észre a 24.hu. A hercegnének januárban volt hasi műtétje, és azóta lábadozik. Karácsony óta nem is jelent meg egyetlen hivatalos programon sem, és ez legalább húsvétig így is marad.

A fotón Katalin a gyermekeivel pózol, a tízéves György herceggel, a nyolcéves Sarolta hercegnővel és az 5 éves Lajos herceggel. A fotót férje, Vilmos készítette.

“Köszönjük a jókívánságokat és a folyamatos támogatást az elmúlt két hónapban. Mindenkinek boldog anyák napját kívánunk” - írják a posztban.  Angliában és Írországban a nagyböjt negyedik vasárnapjára, vagyis idén március 10-re esik ez az ünnep.

Arra már a Sassy.hu hívja fel a figyelmet, hogy a gyerekek nagyon vigyáznak a képen édesanyjuk hasára, a hercegné pedig a hasát elrejtő fekete pulóverben van.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés