Hirdetés

Drámai hírek érkeztek a kórházban ápolt Katalin hercegnéről, aggódnak miatta az orvosok

Nap Híre portré Nap Híre

Ahogy azt korábban a Nap Híre is megírta, Katalin walesi hercegnőt - aki nemrég ünnepelte születésnapját - a múlt héten kórházba szállították, ahol egy tervezett hasi műtétet hajtottak végre rajta. Ezt a váratlan hírt nem sokkal később követte a Buckingham-palota bejelentése, miszerint Károly királyt prosztatamegnagyobbodás miatt fogják hamarosan megműteni. Közben kiderült, a hercegnő műtétje sikeres volt, viszont várhatóan 10-14 napig kórházban marad Vilmos herceg felesége. Múlt csütörtökön Katalint a férje, Vilmos herceg is meglátogatta a London Clinic magánkórházban a műtéte után.

Most azonban újabb hírek érkeztek a hercegnéről, ugyanis egy királyi szakértő azt állítja, hogy Katalin otthona, a berkshire-i Windsor Cottage nem feltétlenül ideális a további felépüléshez.

Michael Cole szerint az orvosok tudatták a hercegnével, hogy a Windsor Cottage nem megfelelő hely a gyógyuláshoz és azt javasulták neki, hogy miután hazaengedik, a következő heteket a család másik házában, az Adelaide Cottage-ban töltse. Katalin azonban hajthatatlan, ha hinni lehet a híreknek.

",Az Adelaide Cottage-ban a család hatalmas háza található, és ez sokkal kényelmesebb lehet a gyógyuláshoz. A gyerekek is itt járnak iskolába, és Katalin hercegné szeretné közel lenni hozzájuk. A Windsor Cottage túl kicsi és nem megfelelő a gyógyuláshoz. Katalin azonban makacs, ami miatt az orvosok aggódnak"

- mondta Cole, amit a Nuus idézett.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés