Hirdetés

"Hagyják békén őt" - Őrjöng Katalin hercegné szomszédja, nagyon elege van már a rajongókból

Nap Híre portré Nap Híre

Az elmúlt hetekben szinte minden Katalin hercegnéről szól, amiből azonban már a szomszédjának is elege lett. Szerinte az emberek nevetségesek és kegyetlenek tudnak lenni. 

Mint azt a naphire.hu is megírta, az utóbbi időszakban Katalin hercegné Photoshop-botrányáról szóltak a hírek, ami miatt a hercegnének bocsánatot is kellett kérnie, de úgy tűnik, a lavinát nem tudta megállítani. Ráadásul rejtélyes betegsége és a hasi műtétje után is mindenki csak találgatni tudott, hogy mi folyik a háttérben. Az említett műtét óta Katalin hivatalosan nem jelent meg nyilvánosan, azonban a minap azonban állítólag a férjével együtt vásárolgatott. A videót a TMZ tette közzé, akik még a felvétel metaadatait is megnézték, ezek alapján pedig megállapították, hogy a videó valódi és valóban a hercegi pár látható rajta. Azonban vannak, akiknek még ez a felvétel sem volt elég bizonyíték arra, hogy minden rendben van a hercegnével: sok internezető szerint ugyanis nem is Katalin látható felvételen, hanem a hasonmása, az egész pedig egy ügyetlenül sikerült „elterelő hadművelet” akart lenni. 

Arról is beszámoltunk, megszólalt a Katalint levideózó férfi, aki nagyon megdöbbent a történteken. "Beszélgettek a személyzettel, nevettek... Nem hallottam, mit mondanak, de azt láttam, hogy a pultnál álló lány annyira megdöbbent, hogy alig kapott levegőt. Mindenki nagyon izgatott volt, nagyon jó hangulat volt. Aztán odamentem a kocsimhoz, s úgy döntöttem, készítek egy videót. Elkezdtem rögzíteni, amint Katalin és Vilmos a parkoló felé sétálnak. Vilmos láthatóan védelmezte Katalint, ezét gyorsan le is állítottam a felvételt, nem akartam nekik kellemetlenséget okozni" - nyilatkozta a felvételt készítő Silva, aki nem érti az azóta is terjedő pletykákat, hiszen épp azért tette közzé a felvételt, hogy mindenki megnyugodjon, a hercegné jól van. 

Most pedig Kevin Pietersen krikettjátékos - aki egyébként a walesi pár közelében él - is hangott adott a nemtetszésének. A férfi az X-en tett közzé egy üzenetet, melyben súlyosan bírálta a hercegnével kapcsolatos találgatásokat - írja a Femcafe.

A Katalin körüli összeesküvés-elméletek teljesen abszurdak! Majdnem minden nap látjuk őt és Vilmost, pont az elmúlt pár napban is ez volt. Bebizonyosodott számomra, hogy az emberek olyan nevetségesek és kegyetlenek tudnak lenni, és mindenféle hülyeséget írogatnak az interneten, amik kimondottan hazugságok!

- mondta Pietersen, akinek állítólag a fia együtt jár a Lambrook Iskolába a walesi gyermekekkel. 

Katalin és Vilmos a legcsodásabb szülők, és olyan normálisak, alázatosak. Hagyják békén Katalint, hogy nyugalomban felépüljön a műtét után! Hagyják békén őt és a gyönyörű családját!

– tette hozzá.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés