Hirdetés

Megszólalt a Katalin levideózó férfi, meg van döbbenve a történteken

Nap Híre portré Nap Híre

Katalin hercegnét január óta nem látni a nyilvánosság előtt, nemrég azonban felbukkant róla egy videó, amin állítólag a férje társaságában vásárol. Az internet népét azonban ez sem győzte meg teljesen, a pletykák azóta is megállíthatatlanul terjednek. 

Az elmúlt hetekben Katalin hercegné Photoshop-botrányáról szóltak a hírek, ami miatt a hercegnének bocsánatot is kellett kérnie, de úgy tűnik, a lavinát nem tudta megállítani: olyan emberek szúrtak oda neki, mint a holland király vagy Blake Lively. 

A műtéte óta Katalin hivatalosan nem jelent meg nyilvánosan, azonban a minap azonban állítólag a férjével együtt vásárolgatott. A videót a TMZ tette közzé, akik még a felvétel metaadatait is megnézték, ezek alapján pedig megállapították, hogy a videó valódi és valóban a hercegi pár látható rajta – írja a Blikk

Az internet népét azonban egyáltalán nem nyugtatta meg a videó, egyesek szerint nem is igazi vagy pedig nem maga Katalin láthatóa felvételen. Most megszólalt a videó készítője is, aki állítja, igenis Vilmost és Katalint sikerült rögzítenie. A felvételt a 40 éves Nelson Silva rögzítette, aki éppen steaket vásárolt, amikor kiszúrta a párt. Állítása szerint nyugodtnak és boldognak tűntek.

„Beszélgettek a személyzettel, nevettek... Nem hallottam, mit mondanak, de azt láttam, hogy a pultnál álló lány annyira megdöbbent, hogy alig kapott levegőt. Mindenki nagyon izgatott volt, nagyon jó hangulat volt. Aztán odamentem a kocsimhoz, s úgy döntöttem, készítek egy videót. Elkezdtem rögzíteni, amint Katalin és Vilmos a parkoló felé sétálnak. Vilmos láthatóan védelmezte Katalint, ezét gyorsan le is állítottam a felvételt, nem akartam nekik kellemetlenséget okozni"

– nyilatkozta a Sun című bulvárlapnak a férfi. Mint mondta, nem is érti az azóta is terjedő pletykákat, hiszen épp azért tette közzé a felvételt, hogy mindenki megnyugodjon, a hercegné jól van. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés