Hirdetés

Drámai hírek Katalin hercegnéről: lehet, hogy sokkal nagyobb a baj, mint hittük

Nap Híre portré Nap Híre

A walesi hercegné kemoterápiás kezelést kap, ám most egy bennfentes azt állítja, Katalin sokkal betegebb, mint azt bárki gondolná.

Nemrég mi is beszámoltunk róla, hogy egy új jelentés szerint Katalin hercegné már nem tervez nyilvános szereplést az év hátralévő részében, mivel továbbra is küzd a rákkal. A walesi hercegnéért rengetegen aggódnak, amióta nyilvánosságra hozta betegségét, a pár közeli ismerősi szerint Katalin nagyon rosszul viseli a kezeléseket, rengeteget fogyott és állandó hányinger gyötri.  

Diana egykori életrajzírója, Colin Campbell is rossz híreket közölt Katalin hercegné egészségéről. Úgy látja, hogy Katalin sokkal rosszabbul van, mint azt bárki gondolta - írja a Bors

"Katalin nagyon beteg, a kezelés pedig kimerítő... túl beteg ahhoz, hogy aktív legyen" – jelentette ki Colin, aki szerint a hercegné azért vonult vissza, hogy erőt gyűjtsön és legalább a gyerekeire maradjon energiája. 

Azt senki sem tudja pontosan, hogy mikor térhet vissza közfeladataihoz, illetve teljesen felépül-e, a palotában ugyanis nagy a titkolózás. Ahogy az uralkodó, úgy Katalin esetén sem közölték, hogy a rák mely típusával küzd. A hírek szerint a hercegné sokat fogyott és hullik a haja a megelőző kemoterápiás kezelések hatására, de a legfontosabb számára, hogy családja előtt erősnek tűnjön és ne rémissze meg gyermekeit. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés