Hirdetés

Ha megtudja, mit üzent ezzel a virággal Kamilla királyné, Önnek is könnybe lábad a szeme!

Nap Híre portré Nap Híre

A szakértő megmagyarázta, mire utalhatott a akméliával a királyné.

A brit királyi család nagyon nehéz időszakon megy keresztül, mivel Károly királynál és Katalin hercegnénél is rákbetegséget diagnosztizáltak. Bár az uralkodó már munkába állt, Katalin teljesen eltűnt a nyilvánosság elől a betegsége bejelentése óta. 

Állapotukról a palota annyit árult el, hogy mindketten jól vannak, és kemoterápiás kezelést kapnak. Ennek következtében Kamilla királyné jóval több hivatalos eseményen vesz részt a királyi család képviseletében, mint korábban.

A napokban Károly királlyal együtt a Chelsea Flower Show-n járt, ahol egy különleges virágcsokrot nyújtott át a Sulivan Általános Iskola diákjainak. Egy virágszakértő szerint pedig nem véletlenül esett a választása éppen a kaméliákra - írja a Glamour

„A kaméliák hagyományosan a csodálatot, a szeretetet és a hálát szimbolizálják. Ezzel a választással Kamilla királyné valószínűleg az elismerését kívánta kifejezni a gyerekek kreativitása és odaadása iránt” 

- mondta el Elise Harlock, a Prestige Flowers márkamenedzsere. Továbbá azt is hozzátette, hogy a kaméliáknak van egy mélyebb jelentése is.

A virágok nyelvén a kaméliák az ellenállóképességet és az erőt szimbolizálhatják - fogalmazott, majd kiemelte, hogy a királyné választása szolidaritást és támogatást tükröz, ami férje és menye kihívásokkal teli gyógyulására utalhat.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés