Hirdetés

Megőrültek ettől a hírtől a rajongók! Egyszerűen elképesztő dobásra készül a Coldplay

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A Coldplay megerősítette, hogy két koncertet adnak Hullban, mielőtt jövő augusztusban a Wembley felé vennék az irányt.

A zenekar augusztus 18-án és 19-én a Craven Parkban lép fel, ezután pedig hat koncertet adnak a Wembley Stadionban.

Egy közlemény megerősítette, hogy Hull és London lesz az egyetlen olyan brit és európai város, ahol a Coldplay jövő nyáron fellép.

A közlemény szerint a hull-i koncertekre szóló jegyek felét a helyi rajongók kapják meg, amennyiben HU, YO, DN vagy LN irányítószámmal rendelkeznek. A zenekar először koncertezik a városban - írja a BBC.

Koncertdátumok

Hivatkozás másolása
  • Augusztus 18: Craven Park Stadium, Hull
  • Augusztus 19: Craven Park Stadium, Hull
  • Augusztus 22: Wembley Stadion, London
  • Augusztus 23: Wembley Stadion, London
  • Augusztus 26: Wembley Stadion, London
  • augusztus 27: Wembley Stadion, London
  • Augusztus 30: Wembley Stadion, London
  • augusztus 31: Wembley Stadion, London

A Coldplay közleményében elmondta, hogy a Wembley és hull-i koncertek bevételének 10%-át a Music Venue Trustnak adományozzák, amely az Egyesült Királyságban működő, alulról szerveződő rendezvényeket, feltörekvő helyszíneket és művészeket támogatja.

Dan Mauer, a hull-i Polar Bear Music Club promótere "hatalmas hírnek" nevezte az adománygyűjtési tervet.

"A kisebb helyszínek valóban küzdenek, így az a tény, hogy ők [a Coldplay] ezt a kezdeményezést indították el, hatalmas mentőöv lesz az olyan helyeknek, mint a miénk, és másoknak is szerte az országban"

- tette hozzá Mauer.

"Megnyertük a koncertlottót"

Hivatkozás másolása

Az elővételes jegyek szeptember 26-án, csütörtökön lesznek kaphatók, az általános árusítás szeptember 27-én, pénteken 09:00 órakor kezdődik.

A magát szuperrajongónak nevező Emma a stadion közelében lakik, és elmondta, hogy "megijedt", hogy esetleg lemarad a jegyekről.

"Mindenki a fedélzeten lesz. Anyukám, apukám, férjem, fiam és barátaim mind megpróbálnak jegyet szerezni. Ha nem sikerül, akkor odakint fogok sátorozni és hallgatni".

Paul Lakin, a Craven Parkot birtokló Hull KR rögbiklub vezérigazgatója elmondta, hogy "hat vagy hét hónapja" folytatja a tárgyalásokat az eseményről.

A következőket mondta: "Megnyertük a koncertlottót. A Hull és a Wembley az egyetlen európai időpont, ez egyszerűen hihetetlen. A stadiontól nem idegenek a nagy fellépők, de ez egy másik szint".

A Coldplay októberben jelenteti meg 10. stúdióalbumát, a Moon Musicot, amely a zenekar állítása szerint a "legkörnyezetbarátabb" lemezük lesz.

Ahogy arról korábban a Nap Híre is beszámolt a Coldplay idén nyáron 16 év után látogatott el újra Magyarországra, és 3 koncertet adtak a budapesti Puskás Arénában.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés