Hirdetés

Ez már a gyógyulás jele? Katalin hercegné újabb nyilvános eseményen vehet részt

Nap Híre portré Nap Híre

Katalin hercegné a rákbetegsége miatt teljesen visszavonult a világtól, és az utóbbi időben semmilyen nyilvnos eseményen nem vett részt, leszámítva a brit zászlós felvonulást. 

A hírek szerint azonban most újra láthatja őt a nagyközönség, ugyanis a walesi hercegné várhatóan ott lesz a wimbledoni tenisz versenyen, amelyen az elmúlt években rendszeresen részt vett. "Reméljük, hogy a walesi hercegné átadhatja a trófeákat a klub védnökeként, de az ő egészsége és gyógyulása a legfontosabb. Nem tudjuk, mit tegyünk. Nem tudom, csak annyit mondtunk, hogy továbbra is szívesen látjuk" - nyilatkozta korábban az All England Club elnöke, Debbie Jevans.

Charles Rae királyi kommentátor szerint az esemény szervezői különleges okból szeretnék, ha a királyi család részt venne a rendezvényen. "Szerintem a wimbledoniak nagyon szeretnék, ha Katalin ismét ott lenne, mert ez növelné a nézettséget és a nézők számát is. Az a probléma ezzel, hogy amikor először értesültünk a rákjáról, különböző emberek dátumokat tettek fel, hogy mikorra várható a visszatérése. Úgy volt, hogy április végén jön vissza, vagy a Troopingra, vagy bármi másra. Egyelőre még mi sem tudjuk, mikor fog visszatérni" – mondta Charles Rae. Katalin korábban gyébként azt mondta, a nyár folyamán már felbukkanhat különböző rendezvényeken. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés