Hirdetés

Joe Biden úgy értesült, ő irányítja a világot

Nap Híre portré Nap Híre

A Nap Híre is beszámolt arról, hogy Joe Biden annyira gyenge teljesítményt nyújtott a múlt heti tévévitán, hogy kitört a pánik a demokraták körében. Ráadásul a novemberi választások előtti jelöltcseréről szóló találgatásokat felerősítették a Trump növekvő előnyét jelző közvélemény-kutatások. A Biden család hallani sem akar arról, hogy az elnök visszavonulót fújjon, a stábja pedig szinte naponta áll elő valamiféle furcsa magyarázattal a vitán nyújtott teljesítményére. 

Továbbra is kitart amellett, hogy nem száll ki az elnökválasztási versenyből – erősítette meg Joe Biden az ABC News-nak adott interjúban. Biden elmondta, senki sem alkalmasabb nálam az elnöki posztra, én irányítom a világot” - írja a Mandiner.

Azt a felvetést viszont elutasította, hogy részt vegyen egy kognitív teszten, amely felmérné, milyen állapotban van. Szerinte „ilyen teszten megy át nap, mint nap”, miközben elnöki feladatait végzi. 

Kijelentette, „csak a Jóisten” tudná meggyőzni, hogy visszalépjen a jelöltségről. „Nézze, ha a Mindenható lejönne, és azt mondaná: »Joe, szállj ki a versenyből«, én kiszállnék. A Mindenható nem jön le” – fogalmazott. 

Biden – azzal kapcsolatban, hogy a hírek szerint egyre többen elfordulnak tőle – elmondta, hogy az utóbbi napokban több demokrata vezetővel, többek között Chuck Schumerrel, Hakeem Jeffriesszel, Nancy Pelosival, illetve állami kormányzókkal is egyeztetett, akik támogatják őt. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés