Hirdetés

Friss hír jött a rákbeteg Katalin hercegnéről

Nap Híre portré Nap Híre

Amióta kiderült, hogy daganatos betegséggel küzd, az egész világ aggódik Katalin hercegnéért. A hercegné a diagnózisa nyilvánosságra hozatala után hosszú időre visszavonult, és csak a találgatások mentek az állapotáról, az utóbbi hetekben azonban egy-egy eseményen már megjelent. Ez azonban nem jelenti azt, hogy teljesen felépült volna, és erre utal az is, hogy a legtöbb királyi feladatát továbbra sem látja el. 

Most újabb hír jött Katalinról, ugyanis kiderült, hogy mi lehet a következő rendezvény, ahol ismét a nyilvánosság elé áll. Vilmos herceg kedvese korábban több ügy mellett is kiállt, illetve számos márkával működött már együtt, többek között a híres wimbledoni tenisztorna védnöke is egyben. Mivel walesi hercegné komolyan veszi ezt a feladatot, korábban gyakran megnézett egy-egy meccset is a kéthetes torna ideje alatt. A döntőkön pedig mindig megjelent, hiszen a mellett, hogy imádja a teniszt, az ő dolga átadni a győzteseknek járó trófeákat is - írja a Blikk

Erre az alkalomra minden évben a torna utolsó két napján, vagyis jövő hét szombaton és vasárnap kerül sor, egyelőre úgy néz ki, hogy Katalin is vállalja a részvételt és személyesen jutalmazza a nyerteseket. A wimbledoni teniszklub elnöke, Debbie Jevans nyilatkozott arról, hogy a díjátadóra nincs is más jelöltjük jelen pillanatban, azaz számítanak az édesanyára. "Reméljük, hogy a walesi hercegné átadhatja a trófeákat a klub védnökeként, de az ő egészsége és gyógyulása a legfontosabb. A rugalmasságot biztosítjuk neki. (...) Nem tudom, ki adná át a trófeákat alternatívaként” – fogalmazott.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés