Hirdetés

Egy hetes elvonulásra utazott egy nő, azóta nem tudni róla semmit

Virág Sára portré Virág Sára

Egy hetes jóga-elvonulásra utazott egy amerikai nő a Bahamákra, június 19-e óta azonban senki nem tud róla semmit, nyomtalanul eltűnt. 

A Bahamákra utazott egy amerikai nő, hogy egy egyhetes jógatábor keretében kicsit eltűnjön a világ elől. A 41 éves chicagói Taylor Casey-t azonban június 19-én látták utoljára a Paradicsom-sziget területén, azóta semmilyen életjelet nem adott magáról – közölte a bahama-szigeteki rendőrség. A nő keresése azóta is zajlik, a hatóságok már drónokat is bevetettek – írja az abc news. A családja úgy tudja, az elvonulás közben veszett nyoma, és nagyon aggódnak érte. 

"Tartok tőle, hogy Taylor-nak valami baja lett, mert egyébként alig várta, hogy megossza az élményait, ha hazatér" – fogalmazott az édesanyja, Colette Seymore, hozzátéve, hogy a lánya soha nem tűnne így el. A helyszínen lévők szerint június 19-én látták utoljára lelkigyakorlaton, majd 20-án reggel már nem jelent meg a foglalkozáson. A tábor vezetője arra kért mindenkit, akinek esetleg van információja a nőről, haladéktalanul közölje a rendőrséggel. A szervezet az amerikai nagykövetséget is értesítette. 

A külügyminisztérium szóvivője az ABC News-nak elmondta, tudnak a Bahamákon eltűnt amerikai állampolgárról. Mint mondták, szorosan együttműködnek a helyi hatóságokkal a nő felkutatása érdekében. Friss hír, hogy megtalálták Taylor telefonját, neki magának azonban sajnos továbbra sincs nyoma. A keresés során a hatóságok új fotókat publikáltak az ügyben.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés