Hirdetés

Szörnyű hírek terjednek Katalin hercegnéről, lehet, hogy soha nem tér vissza?

Nap Híre portré Nap Híre

Még mindig rengeteg a találgatás Katalin hercegné állapotával kapcsolatban, most pedig egy szakértő azt mondta, hogy egyáltalán nem biztos, hogy Katalin visszatérhet a szerepébe. 

A naphire.hu is írt már többször arról, hogy a walesi hercegnéért rengetegen aggódnak, amióta nyilvánosságra hozta betegségét. Mint ismert, Katalinnál rákot diagnosztizáltak. A betegségéről márciusban beszélt először, azóta pedig egyre több információ szivárog ki az állapotáról, azonban sok a találgatás és a pletyka is. 

Most az US Weekly arról írt, hogy egy szakértő szerint egyáltalán nem biztos, hogy Katalin hercegné visszatérhet a szerepébe - számolt be a Colore, hozzátéve, hogy ezek az állítások a palotának egyáltalán nem tetszenek, és elutasították ezeket az információkat. 

Rengeteg hír terjed arról, hogy Katalin hercegné mikor térhet vissza, így nehéz eldönteni, melyiknek higgyen az ember. A Daily Beast például arról írt, hogy a hercegnét csak jövőre láthatjuk újra nyilvánosan, azonban a Kate-hez közel álló barátok azt mondták, hogy ősszel jelenhet meg az emberek előtt, de csak akkor, ha addigra teljesen felépül. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés