Hirdetés

Ember legyen a talpán, aki ezt tudja követni: szerelmesen turbékolva tárgyalt a válásról Ben Affleck és Jennifer Lopez

Nap Híre portré Nap Híre

Kéz a kézben, csókolózva tárgyalt a válásról Jennifer Lopez és Ben Affleck. 

Néhány héttel ezelőtt érkezett a hír, hogy két év házasság után Ben Affleck és Jennifer Lopez mégis a válás mellett döntött. A legújabb hírek szerint azonban mégsem ennyire egyértelmű a helyzet, a sztárpárt ugyanis félreérthetetlenül romantikus helyzetben látták nemrég – írja az Index. Jennifer Lopez még augusztus 20-án, a második házassági évfordulójukon nyújtotta be a válókerestet. 

Az elmúlt hetekben pedig a közös házukat is árulni kezdték, az énekesnő pedig a képeket is leszedte már a közösségi oldalról. A páros egy közeli ismerőse most azonban úgy nyilatkozott, hogy az is lehet, nem is annyira végleges ez a válás, az elmúlt napokban ugyanis újra összemelegedtek. 

Ben Afflecket és Jennifer Lopezt ugyanis állítólag egymás kezét fogva és csókolózva látták egy Los Angeles-i, családi villásreggeli során, amelyet azért tartottak, hogy a korábban egy fedél alatt is élő gyerekeik találkozhassanak egymással. "Mindannyian összegyűltek egy vidám brunchra, hogy a gyerekek együtt lóghassanak. Lopez igyekszik barátságos lenni Bennel, de továbbra is kitartanak a válás mellett. A gyerekek mindig jól kijöttek, és jól érezték magukat együtt, ezért boldoggá teszi őket, ha együtt láthatják a gyerekeket" – részletezte a bennfentes. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés