Hirdetés

Egyszerűen imádjuk a Taylor Swift-rajongóvá átvedlett Jürgen Kloppot

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A Liverpool FC egykori menedzsere nehezen hagyja a háta mögött egykori stadionját, néhány napja pedig egy különleges koncertélmény miatt vissza is tért az Anfieldre.

Jürgen Klopp csütörtök este visszatért az Anfield Roadra, ahol Taylor Swift Eras turnéjának első liverpooli koncertjén vett részt, ami a koncertsorozat 100. show-ja volt. A Vörösök korábbi menedzsere előre közölte a Liverpool FC szurkolóival a közösségi oldalán, hogy visszatér a stadionba, azonban több embert mégis váratlanul ért a jelenléte, amikor kiszúrták a tömegben kevesebb mint egy hónappal azután, hogy érzelmes búcsút vett a klubtól - írja a Mirror.

"Szóval... Visszatérek Liverpoolba, de ez most Taylor ideje. De előtte még van három dolog, amit meg kell tennem" - mondta Klopp, aki elárulta, hogy gyorsan szüksége van egy fodrászra, csak ezután léphet be a stadionba, ahova kivételesen nem focimeccsre megy. 

A stadionban készült képeknek köszönhetően az is kiderült, hogy a koncertre nem egyedül ment, hanem felesége, Ulla Sandrock is elkísérte, aki egy rózsaszín cowboy kalapot viselt, míg a férje teljesen feketében volt. Azonban egy ponton Klopp is felpróbálta felesége kalapját, amiről szintén készült egy fotó.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés