Hirdetés

Az esküvőjéről posztolt az ATV Start műsorvezetője - Meglepő, miért házasodna újra

Nap Híre portré Nap Híre

“Nem vártam az esküvőmet, de…” - kezdte a Naphire.hu-nak Tokár Tamás, aki a napokban egy képet is megosztott élete “legszebb és legjobb” napjáról. Ma már mindent másképp lát.

„Ma 5 éve és még mindig nem váltunk el. Történt közben sok minden…” - írta az esküvői képükhöz az ATV Start műsorvezetője, ami életük legszebb napján készült. A műsorvezető a Nap Híre megkeresésére azt is elárulta, gyakran az eszébe jut az a nap. S mint kiderült, sok dolgot másképp is lát azóta. 

„Mindig az eszembe jut, mert szerintem iszonyatosan jó esküvőnk volt” - kezdte lapunknak Tokár Tomi, majd meglepően folytatta. „Én egyáltalán nem vártam az esküvőmet és nem volt fontos előtte, de életem legjobb napja volt. Tényleg: azt mondtam, hogy legyünk túl rajta, biztos jó lesz, Dóri is boldog lesz. Én soha nem szoktam magam ünnepeltetni, vagy ünnepelni, de ez a nap végül életem legszebb és legjobb napja lett” - tette hozzá a műsorvezető, aki meg is magyarázta ezt: „Majdnem mindenki ott volt, aki az életemben fontos, és velük együtt eltölteni egy éjszakát, szerintem nagyon-nagyon jó dolog. Hívhatjuk ezt esküvőnek, de mivel életem legfontosabb szereplői voltak ott, így ez számomra inkább volt egy buli.” A képet ide kattintva lehet megtekinteni. 

Márpedig ez a buli alaposan megváltoztatta a népszerű tévés véleményét bizonyos kérdésekben. „Ma már megértem azokat, akik újraházasodnak. Hogy miért? Nos, azt gondolom, férfiszemmel ezeknek az esküvőknek a leginkább ez a buli lehet a célja” - mosolygott az ATV Start műsorvezetője, aki már három hónapja csatlakozott a népszerű reggeli műsor csapatához. 

„A többiek elfogadtak, én pedig továbbra is nagyon szeretem ezt a műfajt. Nem titok, magammal kritikus vagyok, így egyelőre még hullámzó a saját magam értékelése. De minden nap megtapasztalhatom, mit tudok kihozni magamból, ami a műsornak és nekem is jó, ugyanakkor önazonos” - tette hozzá a Nap Hírének Tokár Tomi.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés