Hirdetés

Havas Henriknek Szoboszlai Dominikról beugrott egy érdekes sztori saját magáról

Nap Híre portré Nap Híre

Havas Henrik a Lamborghini miatt szólt be Szoboszlai Dominiknak, majd eszébe jutott a saját első autója is. 

A napokban kiderült, hogy Szoboszlai Dominikot, a magyar fociválogatott csapatkapitányát egy méregdrága Lamborghiniben videózták le Budapesten. Erre most Havas Henrik egy Facebook-bejegyzésben reagált, mondván, „ki lehetne már nőni a gyerekkorból”. Az állítólagos luxusautóról pedig eszébe jutott egy emlék, amikor 1990 környékén megvette az első nyugati kocsiját – írja a Blikk

„TALÁN KI LEHETNE MÁR NŐNI A GYEREKKORBÓL!” – kezdte a vasárnap esti posztját Havas Henrik. Ezt azzal folytatta, hogy egy apró emlék villant a fejébe, ugyanis valamikor 1990-ben megvette élete első nyugati kocsiját, egy Toyota Corollát. „A fél Rádió megnézte, de egyedül Mester Ákos (újságíró, műsorvezető – A szerk.) volt az, aki elmondta a véleményét: ,»Figyelj! Még az is lehet, hogy én is tudnék venni egy ilyen autót, de nem veszek, mert ne találgassa senki, hogy miből van rá pénzem, miért nem jó nekem egy Zsiguli. Őszintén, Henrik! Hiányzott Neked ez az autó, meg hogy veled foglalkozzanak?« 'Igen, hiányzott' – mondtam Ákosnak. 'Ültem eleget Trabantban, Kispolszkiban, Skodában, Zsiguliban, majdnem 40 éves Volkswagen Bogárban, úgyhogy igen, hiányzott nekem a Toyota Corolla'”

– írta Havas, majd hozzátette: egyszer úgy alakult, hogy neki kellett vezetnie a felesége Volkswagen EOS kabrióját. „Ráadásul le volt engedve a teteje. Kisorosziból a belvárosig napközben kevesebb mint 1 óra alatt meg lehet tenni az utat, de én ilyen szarul nem éreztem még magam. Gondolom, most, a napokban nézhettek annyi szeretettel a Szoboszlai autójába, mint huszonvalahány évvel ezelőtt engem néztek meg Havasné kabriójában” – folytatta, majd kijelentette: nem érti. 

Feltette a kérdést, nincs a focista környékén egy normális ember, aki – Mester Ákos módjára – megkérdezte volna, hogy: „Te, Dominik, biztos, hogy jó ötlet Lamborghinivel kóvályogni a belvárosban? Jó, tudom, tényleg jó focista, helye van a Liverpoolban, néha gólokat is rúg, de talán már kinőhetne a gyerekkorból!”

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés