Hirdetés

Taylor Swift összetörte a rajongók szívét, bejelentette, hogy itt a vége

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Taylor Swift tudja, hogy minden jó dolognak egyszer véget kell érnie - így az Eras turnéjának is.

A megasztár csütörtök este, rekordot döntögető turnéjának 100. koncertjén elmondott érzelmes beszédében megerősítette, hogy jelenlegi zenei koncertsorozata még idén véget fog érni.

"Tudjátok, ez tulajdonképpen a turné 100. koncertje" 

- fogalmazott az amerikai szupersztár az angliai Liverpoolban tartott három egymás utáni koncert közül az elsőn, ami örömujjongó sikolyokat váltott ki a rajongókból - írja a CNN.

"Az egésztől eldobom az agyamat. Nem érzem, hogy ez valós számadat lenne, mert bár határozottan a legkimerítőbb, de ugyanakkor a legörömtelibb, legcsodálatosabb dolog [ez a turné], ami valaha is az életemben történt" - mondta Taylor Swift.

Elismerve, hogy a közönség soraiban sokan kíváncsiak lehetnek arra, hogyan fogja megünnepelni a mérföldkövet, Swift azt mondta: "A 100. koncert megünneplése számomra azt jelenti, hogy ez a legelső alkalom, amikor elismerem magamnak és bevallom, hogy ez a turné decemberben véget ér".

"Ennyi... és ez [az időpont] olyan távolinak tűnik, de ugyanakkor olyan érzés, mintha most adtuk volna a turné legelső koncertjét. Az egészet szórakoztatóvá tettétek számunkra" - folytatta a 34 éves énekesnő.

Taylor Swift Eras elnevezésű turnéja tavaly március 18-án az arizoniai Glendale-ben kezdődött, és a koncertsorozatot az első bejelentés óta többször is meghosszabbították. Taylor tavaly március óta bejárta az Egyesült Államokat, Dél-Amerikát, Ázsiát és Ausztráliát, jelenleg pedig Európában koncertezik, mielőtt ősszel visszatérne Észak-Amerikába. A jelenlegi tervek szerint a koncertturné december elején Kanadában, azon belül is Vancouverben fog véget érni.

"Ez a turné tényleg az egész életemmé vált, mindent átvett. Például azt hiszem, hogy korábban voltak hobbijaim, de már nem tudom, mik voltak azok. Amikor nem a színpadon vagyok, akkor csak annyit csinálok, hogy otthon ülök és megpróbálom kitalálni, hogy az akusztikus set alatt milyen mashupokat játsszak. Szóval, amikor nem vagyok a színpadon, akkor arról álmodozom, hogy újra ott leszek veletek" - folytatta.

Swift megköszönte a rajongóinak azt a sok munkát, amit azért végeztek, hogy ott lehessenek a koncertjén, beleértve a "jó előre" történő tervezést, a dalszövegek memorizálását és a közlekedés kitalálását.

Az Eras turné elképesztő hatással volt a turizmusra, nemrégiben megugrott a légiforgalom egész Európában.

A United Airlines májusban nyilvánosságra hozta, hogy a Milánóba és Münchenbe - ahol Swift júliusban fellép - tartó járatok iránti kereslet ugrásszerűen megnőtt.

A közelmúltban a skóciai Edinburgh-ben adott koncertjei a Brit Földtani Társaság szerint szeizmikus aktivitást észleltek négy mérföldre attól a stadiontól, ahol az énekesnő fellépett.

Az énekesnő történelmi turnéját megvádolták azzal is, hogy fellendíti az inflációt, ugyanakkor a brit Barclays Bank előrejelzése szerint közel 1 milliárd dollárral növeli a fogyasztást csak az Egyesült Királyságban.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés