Hirdetés

J.Lo nevet változtat, minél hamarabb el szeretné felejteni Ben Afflecket

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A szakmai körökben nem igazán vált ismertté a Jennifer Affleck név.

A CNN által megszerzett válási beadványa részeként az énekesnő és színésznő azt kéri, hogy a nevét változtassák vissza "Jennifer Lynn Lopez"-re a "Jennifer Lynn Affleck"-ről.

Ahogy arról a Nap Híre is beszámolt, a hét elején Lopez beadta a válókeresetet, ami szerint el akar válni a férjétől, Ben Afflecktől. A pár 2022-ben házasodott össze Georgia államban, és a válóper benyújtásának az ideje pont megegyezik a második évfordulójukkal. A szakításuk dátumaként az énekesnő április 26-át tüntette fel, ami azt jelenti, hogy 1 évig és 9 hónapig voltak házasok, mielőtt elváltak volna útjaik.

A bejelentés azután érkezett, hogy a hírek szerint a pár a nyár folyamán külön városokban élt, Lopez pedig július végén egy Bridgerton-témájú partin ünnepelte a születésnapját, amelyen a jelek szerint Affleck nem volt a résztvevők között.

Februárban Lopez kiadta a "The Greatest Love Story Never Told" című dokumentumfilmet, amely a független gyártású "This Is Me... Now" című albumának történetét és az önszeretet évtizedes keresését meséli el.

A filmben Affleck elmondta, hogy megtanult "kompromisszumot kötni" Lopezzel mégpedig azzal kapcsolatban, hogy az énekesnő többet szeretne beszélni a magánéletükről.

A válásuk újabb fordulatot jelent a két szupersztár évtizedek óta a reflektorfényben játszódó szerelmi történetében.

Lopez és Affleck házassága több mint 20 évvel azután köttetett, hogy először találkoztak a Gigli című vígjáték forgatásán, amiben együtt játszottak bűnözőket, akiket egy közös munkával bíztak meg, és a való életben barátságot kötöttek, ami később románcba torkollott. A tervezett esküvőt 2003-ban lefújták, majd 2021-ben újra összejöttek.

Lopez "kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozott a válás okaként.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés