Hirdetés

Másodszor sem sikerült: válik Jennifer Lopez és Ben Affleck

Gavra Gábor portré Gavra Gábor

Jennifer Lopez és férje, Ben Affleck hivatalosan is elválnak. Lopez kedden nyújtotta be két éve tartó házasságuk felbontására irányuló keresetét Los Angelesben, éppen a 2022-es, a Georgia állambeli Riceboróban tartott esküvőjük évfordulóján. 

A szakításra azután került sor, hogy a hírek szerint a pár hónapok óta külön élt, Lopez lemondta nyári turnéját, hogy a családjával tölthessen időt, és piacra dobták Beverly Hills-i házukat. A CNN megkereste Lopez és Affleck képviselőit, hogy kommentálják a hírt.

Válásuk újabb fordulatot jelent a két szupersztár évtizedek óta a nyilvánosság előtt zajló szerelmi történetében.

Hosszú, fordulatos szerelmi történet

Hivatkozás másolása

Lopez és Affleck házassága több mint 20 évvel azután köttetett, hogy először találkoztak a Gigli című vígjáték forgatásán. A való életben barátok lettek, végül a barátságuk szerelemmé alakult át. Később mindketten másokkal házasodtak össze és alapítottak családot, ám 2021-ben váratlanul újra összejött a „Bennifernek” is nevezett pár és úgy tűnt, megtalálták a boldogságot.

Az újrakezdésről Affleck ezt mondta a The Wall Street Journalnak 2021 decemberében. „Az életem most már nem csak azt a személyt tükrözi, aki lenni szeretnék, hanem azt, akinek valóban érzem magam - aki nem tökéletes, de olyan valaki, aki nagyon keményen próbálkozik, és nagyon törődik azzal, hogy őszinte, hiteles és felelősségteljes legyen.”

A pár először 2002 novemberében jegyezte el egymást, miután Affleck a Harry Winston egyedi 6,1 karátos rózsaszín gyémántgyűrűvel kérte meg Lopez kezét. Affleck Lopez szerelmeként szerepelt a 2002-es „Jenny from the Block” című kislemezéhez készült klipben is, amelynek cselekménye a kapcsolatuk paparazzi kezelését dolgozza fel. Ám napokkal azelőtt, hogy a pár 2003 szeptemberében összeházasodott volna, elhalasztották az esküvőt, az esküvőjüket övező „túlzott médiafigyelemre” hivatkozva. Hozzájuk közel álló források akkoriban azt mondták a CNN-nek, hogy a pár „szünetet tart”, majd 2004 januárjában hivatalosan is szakítottak.

Egy mesébe illő újrakezdés

Hivatkozás másolása

Közel 20 év elteltével tündérmesének tűnt, amikor a pár 2021 júliusában, hónapokkal azután, hogy Lopez felbontotta eljegyzését a baseball-legenda Alex Rodriguezzel, újra összejött egymással.

„Olyan szerencsésnek, boldognak és büszkének érzem magam, hogy vele lehetek” - mondta Lopez a People magazinnak hetekkel azelőtt, hogy a férfi 2022 áprilisában másodszor is megkérte a kezét. „Ez egy gyönyörű szerelmi történet, hogy kaptunk egy második esélyt”.

2024-ben Lopez kiadta a „The Greatest Love Story Never Told” című dokumentumfilmet, amely a független gyártású „This Is Me... Now” című albumának történetét és az évtizedek óta tartó önszeretet-keresését mesélte el. A filmben Affleck elmondta, hogy megtanult „kompromisszumot kötni” Lopezzel arról, hogy Lopez szeretne többet beszélni a magánéletükről.

Újra külön utakon

Hivatkozás másolása

A közelmúltban a párt többször mutatkozott külön, Lopez július végén egy Bridgerton-témájú partival ünnepelte a születésnapját, amelyen a jelek szerint Affleck nem volt a résztvevők között. Lopeznek két közös gyermeke van volt férjével, Marc Anthonyval, míg Affleck három gyermek apja volt feleségével, Jennifer Garnerrel.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés