Hirdetés

Volt feleségéről vallott Jákob Zoltán: ez köti össze őket, amíg csak élnek

Nap Híre portré Nap Híre

Elég csúnyán váltak el, de az üzletember szerint mára rendeződött a kapcsolatuk.

Nemrég még a Nagy Ő-ben kereste a szerelmet, majd nem sokkal később már külföldön nyaralt Jákob Zoltán. Nem is akárkivel: volt feleségével, Katalinnal, és a nő új párjával. 

Tíz évig voltak együtt, a válás 2-3 évig húzódott, nyolc éve azonban teljes a béke Jákob Zoltán és volt felesége, Katalin között, amit két közös lányuk érdekében igyekeznek megőrizni, illetve ők maguk is megelégelték a konfliktusokat – erről a Bestnek mesélt a milliárdos üzletember a 24.hu szerint. 

Mint elmondta, a házasságuk alatt bőven akadtak vitáik, főként ez vezetett oda, hogy elengedték egymás kezét mint férj és feleség. „A gyerekeink, míg élünk, összekötnek minket” – tette hozzá Jákob.

"Bár mindketten akartuk a válást, annyi sérelem volt bennem és Katiban is, hogy szörnyen nehezen türtőztettük magunkat, hogy ne vádaskodjuk, ne essünk egymásnak. Ha csak ketten lettünk volna ebben a történetben, lehet, csúnyább véget ér a mi kapcsoltunk. De mivel van két lányunk, akik a szemünk fényei, nem tehettük meg velük, hogy csatatérré változtatjuk az életüket. Tehát nyeltünk, sokszor és nagyokat. És utólag azt mondom, megérte"

– fogalmazott Jákob Zoltán, aki manapság együtt tölti az ünnepeket és közösen jár nyaralni exfeleségével, de a hétköznapokban is gyakran visszajár régi közös családi otthonukba.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés