Hirdetés

Ebben a pillanatban jött a hír III. Károlyról, nincsenek szavak

Nap Híre portré Nap Híre

Az uralkodó temetésére készülnek az Egyesült Királyságban.

Egészen drámai részletek derültek ki III. Károly király állapotáról. Mint ismert, a brit uralkodó februárban jelentettek be, hogy egy rutinbeavatkozás során rákos elváltozást találtak az orvosok a szervezetében. A műttet követően szinte azonnal megkezdték a királynál a kemoterápiás kezeléseket.

Azóta Károly már vissza is tért a nyilvánosság elé, bár még nem viszi túlzásba a munkát, azonban elmondása szerint továbbra is pozitívan áll a dolgokhoz és jól érzi magát. A Blikk Rúzs szerint azonban megváltoztatták a királyi család temetési forgatókönyvét, és elkezdtek III. Károly temetésére felkészülni.

Bár a király azt állítja, hogy jobban van, egyes bennfentesek arról kezdtek beszélni, hogy ez közel sincs így, sőt már a családtagjai is aggódnak miatta. Ennek ellenére az uralkodó látja a fényt az alagút végén és eltökélten harcol a rák ellen.

"A Buckingham-palota egy temetési-tervet készített elő még a néhai Erzsébet királynő halála után, amit a napokban elkezdtek frissíteni. A 75 éves uralkodó alkalmazottjai folyamatosan új bejegyzéseket írnak a több százoldalas dokumentumhoz, melyet csak "Menai-híd hadműveletnek” neveztek el"

- mesélte egy bennfentes, aki hozzátette, hogy a terveket most leporolják és aktívan naprakészen tartják, ugyanakkor erről nyilvánosan nem beszélnek. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés