Hirdetés

Most jött a hír: újra megházasodik Harry herceg

Nap Híre portré Nap Híre

Hat éve már, hogy örök hűséget fogadott feleségének, Meghan Markle-nek, ám most újra oltár elé áll.

Másodjára is kimondja a boldogító igent Meghan Markle és férje, Harry herceg, de ezúttal az Egyesült Államokban szeretnének esküdni.

Harry herceg és Meghan Markle hat évvel ezelőtt kötötték össze az életüket, amikor a windsori kastély Szent György-kápolnájában örök hűséget fogadtak egymásnak. A nagyjából 66 milliós lakosú Egyesült Királyságban átlag 18 millióan figyelték a házasságkötést, amely 32 millió fontba került. A házaspárnak az évek alatt két közös gyermeke született: Archie herceg és Lilibet hercegnő.

A hatodik házassági évfordulót nemrég ünneplő házaspár úgy döntött, ismét hűséget fogad egymásnak, de ezúttal egy kisebb, meghittebb ceremónia keretein belül, mivel csak arra vágynak, hogy a szerelmüket megünnepelhessék a gyermekeik előtt is.

"Most csak a szerelmük egyszerű ünneplésére vágynak. A gyerekeik lesznek ott, a legközelebbi barátaik és pár kiválasztott családtag. Számukra fontos, hogy elkötelezzék magukat amerikai földön is. Nyár végi ünnepségre készülnek, amely egybeesne Meghan 43. születésnapjával, augusztus 4-ével. Szerény lesz a montecitói ceremónia, utána kettesben elszöknek egy röpke nászútra" 

– árulta el egy forrás, melyet a hot! magazin és a Blikk idézett. A rengeteg botrány ellenére úgy érzik, erősebb a kapcsolatuk, mint valaha. 

A második esküvővel Harry herceg szeretné kifejezni az elkötelezettségét az Egyesült Államok iránt, jelenleg pedig meg is változtatta az elsődleges tartózkodási helyét az Egyesült Királyságról az USA-ra. A menyegzővel több szimpatizánst akarnak, valamit Harry gyökereit megerősítenék, hiszen mára már az ő otthona is ott van.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés