Hirdetés

Fájó döntéssel nézhet szembe Harry herceg és Meghan Markle: mindketten mást akarnak

Nap Híre portré Nap Híre

Úgy tűnik, míg a herceg szíve visszahúz az Egyesült Királyságba, felesége inkább Malibuba menne.

Ahogy arról mi is írtunk, esküvőjük után Sussex újdonsült hercegének és hercegnéjének csalódnia kellett, amikor az uralkodó elutasította az otthonukkal kapcsolatos kérésüket. A pár ugyanis a windsori kastélyban szeretett volna élni, de II. Erzsébet erre nemet mondott. Az uralkodó helyette a Frogmore Cottage-ot adta nekik, azonban innen Harry édesapja, III. Károly nemrég kitette őket.  

Meghan Markle és Harry herceg jelenleg Kaliforniában élnek, miután 2020-ban kiléptek a királyi családból. Montecito környékén vásároltak egy mediterrán stílusú házat, bár a hírek szerint a költözést fontolgatják - írja a Coloré

Harry herceg ugyanis egyes hírek szerint szeretne visszatérni az Egyesült Királyságba, míg Meghan Markle Malibuba költözne. Egy, a királyi családdal sokat foglalkozó szakértő szerint kérdés, hogy vajon a herceg azért szeretne-e házat venni az Egyesült Királyságban, hogy megtarthassa a vízumát az USA-ban. 

Meghan viszont nem akar az Egyesült Királyságban lenni, úgy érzi, hogy elutasítják, és nem akarja magát kellemetlen helyzetbe hozni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés